Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.

201 33-388 Gołkowice Dolne

Opis

BASSO przenosi tradycję wykorzystania jajek w kuchni na nowy poziom, oferując jaja w proszku, które stanowią kwintesencję innowacji i wygody. Ten produkt jest idealnym rozwiązaniem dla tych, którzy poszukują praktycznych, ale jednocześnie naturalnych i zdrowych składników. Jaja w proszku BASSO to doskonały wybór dla profesjonalnych kucharzy i producentów żywności, umożliwiając im zachowanie wszystkich wartości odżywczych świeżych jaj bez problemów związanych z ich przechowywaniem i trwałością.

Oferowane usługi/produkty:
Produkcja:
Jaja w proszku
Żółtko w proszku
Białko w proszku
Białko w proszku wysokopieniste
Albumina – odcukrzone białko w proszku wysokopieniste
Masa jajowa płynna pasteryzowana
Białko płynne pasteryzowane
Żółtko płynne pasteryzowane
Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno – Spożywczego Basso Sp. z o.o. istnieje od 1991 r. Basso to firma prywatna w całości oparta na polskim kapitale. Na bazie wieloletnich i bogatych doświadczeń oraz kompleksowej wiedzy dotyczącej branży jajczarskiej w 1997 r. stworzyliśmy Zakład Przetwórstwa Jaj, który do dziś jest zlokalizowany w Gołkowicach Dolnych.